[ Građevinsko preduzeće ] O nama

Kompresor ING je osnovan 1998. godine u Valjevu, kao porodična firma, čiji je početak bio zasnovan na poslovima niskogradnje.

Od male građevisnke firme, proširivanjem delatnosti na poslove visokogradnje, prerasli smo u građevinsko preduzeće Kompresor ING.

[ Kompresor ING ] Resursi

Naše preduzeće je samostalno u svojoj delatnosti i oslanjamo se na sopstvene tehničke kapacitete i visoku stručnost naših zaposlenih.

Posedujemo svoj poslovni prostor sa sopstvenom građevinskom mehanizacijom, magacinskim prostorom, radionicom, proizvodnjom betona i betonske galanterije koji se nalazi na građevinskoj površini od 1ha u industrijskoj zoni Valjeva.

[ Kompresor ING ] Resursi

Naše preduzeće je samostalno u svojoj delatnosti i oslanjamo se na sopstvene tehničke kapacitete i visoku stručnost naših zaposlenih.

Posedujemo svoj poslovni prostor sa sopstvenom građevinskom mehanizacijom, magacinskim prostorom i radionicom, koji se nalazi na građevinskoj površini od 1ha u industrijskoj zoni Valjeva.

[ niskogradnja i visokogradnja ] Više od 20 godina iskustva

Više od 20 godina gradimo, rekonstruišemo i održavamo puteve, ulice i sve prateće objekte, kao i vodovodne i kanalizacione mreže. Pored toga, poslednjih godina izvodimo i građevinske radove na objektima visokogradnje. Pored navedenih osnovnih delatnosti našeg preduzeća bavimo se parternim uređenjima (izgradnja i rekonstrukcijaparkova, platoa i javnih površina) i pružamo usluge nadzora, projektovanja i veštačenja.

[ Građevinsko preduzeće ] Unapređivanje kvaliteta

Posvećeni smo kontinuiranom podizanju kavliteta naših usluga. Posao obavljamo po visokim standardima koji su garancija kvaliteta, interne organizacije i realizacije svih projektnih zadataka. Standardi koje primenjujemo su garancija naše pažnje i brige o zaštiti životne sredine i društvene odgovornosti.

Svi naši projekti zavšeni su u dogovorenom roku i kvalitetu.

[Podizanje nivoa društvene odgovornosti] Sertifikati

KOMPRESOR ING ulaže trajne napore u unapređenje kvaliteta svojih usluga, unutrašnje organizacije i uslova rada svojih zaposlenih: Odgovornost prema prirodnom okruženju i društvenoj zajednici učvrstile su nas u nameri da se posvetimo očuvanju prirode i životne sredine u kojoj radimo.

Od 2014. godine posedujemo sertifikate za sledeće sisteme:

[ KOMPRESOR ING ] Misija i vizija

U svom radu nastojimo da unapredimo kvalitet usluga, internu organizaciju i uslove rada svojih zaposlenih.  Osećaj odgovornosti i savesnosti prema prirodnom okruženju i društvenoj sredini pojačao je našu težnju da se u potpunosti posvetimoočuvanju životne sredine u kojoj obavljamo svoju delatnost.

sr_RSSerbian