Usluge mehanizacije i transportnih sredstava

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Preduzeće KOMPRESOR ING na sopstvenom poslovnom prostoru koje se prostire na površini od 1ha u industrijskoj zoni Valjeva poseduje najsavremeniju građevinsku mehanizaciju renomiranih proizvođača kao što su Volvo, Mercedes Benz, MAN, JCB, O&K, Daewo Doosan, HAMM, Bobact, Condor

Održavanje i upotreba mehanizacije izvodi se po najvišim svetskim standardima. Na taj način je obezbeđena potpuna efikasnost i maksimalno iskorišćenje njihove upotrebne vrednosti i pravovremeno ispunjenje preuzetih poslovnih obaveza.

Proizvodnja i plasman betona

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

KOMPRESOR ING samostalno proizvodi vrhunski beton, i održava standardni kvalitet tako što ga pravi isključivo od prirodnih frakcija sa teritorije opštine Loznica, a recepturu i logistiku vezanu za sam proces proizvodnje betona pruža nam firma svetskog renomea MC-Bauchemie.

Betonska baza firme KOMPRESOR ING je potpuno nova i ima kapacitet 60m3 na sat – što je svrstava u sam vrh na našem tržištu. Kompletno postrojenje, poreklom iz Grčke, počelo je sa radom u junu 2018. godine.

KOMPRESOR ING raspolaže sa četri miksera zapremine po 9m3, a jedan od miksera poseduje traku za istovar betona dužine 12m. Pumpa za beton koja je u našem sistemu proizvodnje ima dužinu “ruke” 28m.

U cilju nesmetanog funkcionisanja baze i održavanja kvaliteta betona u procesu proizvodnje, logistiku i tehničku podršku u održavanju postrojenja pruža nam ugledna firma SIMI iz Mladenovca.